MAnökken ProlEtarZ: baromi hosszú ideig
Dátum: 2010. április 18., vasárnap, 14:19
tart nálunk minden, de főleg nálam, nálam még például simán tart a húsvéti sonkaszezon, bár este már nem eszem, mert diétára fogtam magam, de a sonka azért még ott figyel a hűtőben, hátha én is ránézek még mostanában, és van most friss retek, anyám k

baromi hosszú ideig

tart nálunk minden, de főleg nálam, nálam még például simán tart a húsvéti sonkaszezon, bár este már nem eszem, mert diétára fogtam magam, de a sonka azért még ott figyel a hűtőben, hátha én is ránézek még mostanában, és van most friss retek, anyám kertjéből, de

de baromira nem erről akarok most írni. Hanem arról, hogy az új(régi) klipünk készülget, tegnap még átnéztük IR-rel és Karvával, megtettük az utolsó simításokat és úgy gondoljuk, hogy ennél már nem lesz lényegesen jobb, úgyhogy hamarosan leszámoltatja a géppel az utolsó verziót és rakjuk majd ki a netre, és mindenhova (bármit is jelentsen ez az utolsó szó). Igen, a Diszkréten élvezz! című számból lesz, igen az, aminek az előzetes verzióját már március elején levetítettük a Zappában, csak még eddig tököltünk vele.

És még nem írtam arról se, hogy Abasáron (Abasár:közepes méretű község Gyöngyös mellett, a városból kifele egy dombra fel kell menni egy keskeny aszfaltúton és amikor elkezd lejteni, na ott kezdődik) múlt hét pénteken bemutatkozott az új dobos, illetve a zenekar bemutatkozott az új felállással, illetve annak árnyékával. A zenekar háromnegyede ugyanis csak árnyéka volt önmagának, Karvát valami felsőlégúti nyavaja kínozta, de pénteken már tudott beszélni, úgyhogy ez jó jel volt. Nekem begyulladt az arcidegem egy vírustól, de addigra már pár napja szedtem rá az antivírus-gyógyszert, az új dobosunknak meg akut tüdőgyulladása volt valami baktériumtól, és néha azt se tudta, hogy hol van, de azért küzdött(ünk) becsülettel, mint Talmácsi a motoGPben. Szép nagy hullámvölgyek voltak a koncert alatt és csak néha volt olyan, hogy a hullám tetején siklott a mi kis közös hajónk - ha lehet ezzel az elcsépelt szóképpel élni, de gondolom lehet,mert demokrácia van. De ezeken a viszonylag ritka, de intenzív hullámteteji pillanatokon igazán ígéretesnek tűnt a dolog, úgyhogy örömteli várakozással nézünk egy újabb koncert elébe, ahol nem kell majd kézzel-lábbal mutogatni, ha egy-egy hirtelenebb ritmusváltás következik be. Asterix (azújdobos) ráadásul még egy laza kis nyakmerevséget is kapott a huzattól - de nem attól, ami a párnákon szokott lenni, muhahaha. Nem, ez a fellépés helyszínén, a Fekete Kecske kocsma pinceklubjának falából áradó hideg okozta huzat volt, és nem volt rajta egyáltalán semmilyen virágminta. Ennek ellenére, vagy éppen ezért házigazdáink nagyon kedvesek voltak, például igen kedvesen kínálgattak bennünket mindenféle pálinkával, borral, sörrel és pezsgővel, és én ebből mindből ittam egy picit, de csak miután bevettem a tablettáimat. Az esetleg most aggódni kezdő rajongóimnak üzenem, hogy nem kell aggódni, Sug nem hányta össze a helységet, sem a mikrobuszt, hanem nagyon mértéktartóan fogyasztott mindenből, a szülinapi citromostúrótortát is beleértve. 

 Szóval az új felállás ígéretes, nem kell aggódni, a mégis aggódóknak pedig egy kis vicc következik:

- Na, hallottad az új számot? Hogy szól?
- Hát jelen pillanatban elég fos..
- Na de ha összeáll?
- Akkor lehet még szar is...

(Erről jut eszembe, ugye nem felejtett el senki elmenni szavazni, vagy nézni a tévében, ez is egy vidám közösségi élmény, ami egybekovácsol egy kábé 10 milliós csoportot, és még csak be sem kell hozzá jelentkezni a facebookra.)

S

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
mapez 2010-04-30 22:18 | Válasz erre | #6
Köszi a lelkesedést, bő két hete van fent, s több mint 1300an nézték meg, az előző klipünkhöz viszonyítva ez igen jó.

leslie 2010-04-29 10:29 | Válasz erre | #5
Aha, én is láttam, oda írtam is, hogy tetszik.

élet 2010-04-28 11:44 | Válasz erre | #4
már itt az oldalon is láttam a klipet

mapez 2010-04-26 14:02 | Válasz erre | #3
persze fent van:
http://www.youtube.com/watch?v=1AsSxYJoP6I

leslie 2010-04-20 11:24 | Válasz erre | #2
én még mindig csak lábadozom, most gondolom plusz még a vulkáni hamu ment le a torkomon...:( youtube-ra is felnyomjátok a klipet?

mapez 2010-04-19 22:53 | Válasz erre | #1
lassan készült el de kész van :o)
nézik is szépen, írnak is róla
ugyan nem az első klipünk a Diszkréten élvezz, de ők először írnak rólunk:
http://kultblog.hu/archives/2010/04/18/Mapez_elso_klip_a_Diszkreten_elvezzre

Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Molnár Ferenctől megkérdezték, hogy szerinte a békegalamb hím- vagy nőnemű. Az író elgon-dolkodott, majd határozottan így válaszolt:
Aforizmák
„ Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül."
G. B. Shaw
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ