Isten érett korbácskája: Hú, aaazannyát!
Dátum: 2010. április 25., vasárnap, 1:01
Nem hiszem el! Csatornafika
Újabb gyöngyszem az RTL-disznóóljában: http://subba.blog.hu/2010/04/24/horvath_eva_az_idokapuban
Ezek szerint a Szabó Patrícia-féle zsenge - khmmm - , na az nem véletlen eltévelyedés volt, hanem súlyos koncepció  a nők+moziverzum lejáratására. Alázni, alázni, alázni. Ahogy drága jó Lenin et. is háromszor verte le a tanulni igét lelkes hívein - hát most  a  kanális ezt sulykolja belénk... Horváth Éva is megkapta a magáét ebben, de  annyira irgalmatlanul kínos módon, hogy csak na.

Ki találja ki, írja, rendezi ezeket a szkeccseket és hogy veszi rá ezeket a nőket a bénázásra??? Munkaköri kötelességük ennyire hülyét csinálni magukból, felélve minden emberi hitelességüket (ha maradt még)? Persze, nem áll az ukrán maffia Kalasnyikovval (az is jó "poén", hogy az öreg mérnök belerokkant lelkileg, miket csináltak a róla elnevezett géppisztolyokkal! Mit hitt, hogy vázába teszik és sót öntenek a vizébe, hogy tovább illatozzon??) az ember mögött, hogy ezt néznie kell! De belebotlunk kéretlenül is, mert  a net nagy szemétbánya, semmi nem tűnik el róla...

Ez már - számomra - nem is csak abszurdan  gagyi erőlködés, ez már több: kedvelt, nagy filmek legyalázása halál tehetségtelen résztvevőkkel, ótvar helyszíneken valamiféle nézettségi izmozás miatt! Nincs érvényben nemzetközi szerzői jog, nincs az RTL-nél egy alkotásnak se tisztelete? Rettegek a többi nagy mozifilm jövőbeli sorsa miatt; kinek mikor jut eszébe megabuzálni Kiszellel mondjuk az Egy asszony meg a lányát?????

Ennyire kiirtották a humor morzsáját is a kertévékből? Izzadságszagra szeret ébredezni a magyar? Annak úgyis minden jó? Csak a limbóléc alá nőve szabad műsort celebrálni?
Ugyan a fenti videóban szereplő két menyecskét már orbitális pályára lőtték -- szépen meghálálva Éva heroikus önleköpését -,  de hát ott fenyegeti a reggeleket ezentúl  Mónika ténsasszonyság meg a Minszk-szőke (anno ott csak ilyen Hperoxid-túlkapásos hajfesték volt kapható,  így azt  hordta minden fehérorosz nő a kóccá égetett haján, mondjuk nomen est omen-alapon ;-)).  A nagy Dr.  Lilu. Ők kiket fognak "alakítani" RTL-es nagy bohémságukban???  Önmagukban is riasztók, mint Dáciában a tehénkürt - de pláne majd valakinek a bőrébe bújtatva... Brrr! Kegyelem a filmművészetnek, SOS!!!


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
leslie 2010-04-29 10:31 | Válasz erre | #2
Én már régóta nem nézek kereskedelmi tévét, te se tedd, csak fölöslegesen hergeled ezekkel az agymosókkal magad.

élet 2010-04-25 19:25 | Válasz erre | #1
:))))))))))))))))))) zseniálisan írsz!!!!

Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
 
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
Aforizmák
„Nem művészet megöregedni, de művészet azt elviselni."
Johann Wolfgang Von Goethe
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ