Négy tigrissel teljes sötétben
Dátum: 2008. október 15., szerda, 8:09
Négy tigris társaságában került teljes sötétségbe egy cirkuszi előadás közepén egy idomár Csehországban.

Az áram "távozása" meglepetésként ért közönséget, tigrist és - legfőképpen - idomárt. A férfi halálra váltan és vártan igyekezett nyugtatni a közönséget, nehogy kiáltozásától megvaduljanak a szibériai tigrisek. Bevallotta, hogy ő még jobban fél, erre oldódott a feszültség. Az 53 éves férfi hátát a ketrecnek nyomta, hogy legalább onnan védve legyen, és bár tigrisei igen fegyelmezettek, sötétben könnyen feltámad bennük a vadállati ösztön.

A sötétség két teljes percig tartott, míg végre bekapcsolt a vészgenerátor.

"Nem akarom túldramatizálni a történteket, de csoda, hogy túléltem. Vezértigrisem 3 mázsás, esélyem se lett volna ellene. Szerencsére éppen székeiken ültek és tudták, addig nem kell leugraniuk, amíg nem szólók nekik. Ennek ellenére kettő elég közel volt hozzám" - mondta az idomár a Pravo című cseh lapnak.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Egyesült Államokban elterjedt szokás, hogy vezető újságok évente többször, meglehetősen lapos körkérdéseket intéznek a szellemi élet kiválóságaihoz. Azok természetesen nem nagyon lelkesednek a kérdésekért és gyakran csípős, fanyar feleleteket adnak.
 
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
Aforizmák
„ A művész legnagyobb földi jutalma a kollégák irigysége."
Varnus Xavér
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ