Michael Jackson a Cirque du Soleil műsorán
Dátum: 2010. április 20., kedd, 20:00
A Beatles és Elvis után jövőre Michael Jackson számain alapuló turnét szervez a világhírű kanadai Cirque du Soleil társulata.

Az akrobata csoport kedden jelentette be, hogy a tavaly nyáron 50 esztendős korában elhunyt popsztár dalaira épített élő show-műsorral indul körutazásra 2011 késő őszén. A turné után a produkció Las Vegasban állapodik meg, ahol a tervek szerint 2012-től a kaszinókat üzemeltető MGM Mirage egy ezzel a műsorral megnyíló éjszakai mulatójában szórakoztatja majd a közönséget.

A társulat és a Jackson-hagyaték fele-fele alapon osztozik a költségeken és a bevételeken is. A hagyaték ugyanakkor külön részesül még a Jackson zenéje és más szellemi javai után járó jogdíjakból.

A néhai sztár édesanyja, Katherine közleményben fogalmazta meg, mennyire örül az egész Jackson család, hogy az énekesnek ezen a módon is emléket állítanak a cirkusz művészei.

Michael Jackson a Cirque du Soleil társulat nagy rajongója volt - idézte fel John Branca, a hagyaték egyik gondozója, megemlítve, hogy járt az énekessel a társulat előadásain.

A montreali cirkuszművészeknek jelenleg is fut egy műsora Las Vegasban, a Viva Elvis című produkció Elvis Presley számait dolgozta fel.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Ágika30 2010-10-21 11:45 | Válasz erre | #8
Örülök neki, nagyon! Üdv: Ági

leslie 2010-10-21 08:22 | Válasz erre | #7
Semmi baj, köszönöm az információkat! Ott leszek!:)

Ágika30 2010-10-20 14:48 | Válasz erre | #6
Rég néztem erre, ne haragudj, hogy nem válaszoltam eddig. Azt hiszem 9 000 és 20 000 forint között vannak a jegyárak. Még én sem jutottam odáig, hogy megvegyem őket:S Félek, hogy már nem is lesz, mivel már mindenhol reklámozzák őket, valamelyik este már a tévében is láttam a reklámjukat. Gyere el, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog Neked is! Egyébként kedvcsinálónak még nézhetsz róluk videókat neten...tényleg remélem, hogy nem maradok le róla :S
Utóljára módosítva: 2010-10-20 14:50

leslie 2010-10-11 12:28 | Válasz erre | #5
Hűűű, de irigyellek benneteket!!! Én is elmennék. Megkérdezhetem, mennyibe kerülnek a jegyek..?

Ágika30 2010-10-11 10:53 | Válasz erre | #4
Még nem láttam élőben őket, de most a párommal elmegyünk decemberben. Láttam róluk videókat a neten, eszméletlen a mozgáskultúrájuk. Tátva maradt a szám. Az itthoni előadás címe Saltimbanco, a lényege kb, hogy a nagyvárosi nyüzsgést, embereket mutatja be. Kicsit szkeptikus voltam, hogy mit hozhatnak ki belőle, de a videókon nagyon jól mutatott. Várom már.

gabi 2010-09-30 08:37 | Válasz erre | #3
Én is sok jót olvastam már róluk és hallottam, hogy jönnek, de biztos méregdrágák lesznek a jegyek...:(

leslie 2010-09-30 08:10 | Válasz erre | #2
Láttam a Cirque du Soleil Ká című produkcióját. Életem mondhatom legkatartikusabb élménye volt, katarzis a köbön, lélegzetelállító este volt, a csapat szavakkal le nem írható, milyen produkciót nyújtott, azóta róluk csak felsőfokban tudok beszélni és biztos vagyok benne, hogy ennek a shownak a kapcsán is csak az egekig lehet magasztalni őket. (Elfogult vagyok, de aki látja őket élőben, szerintem mind az lesz.) A hagyományos cirkuszt egyébként nem szeretem, de ez nen is az: "új cirkusz". Köze nincs a régihez. Inkább valami összművészeti egyveleg. Decemberben nálunk is fellépnek egyébként. Az előadásuk minden pénzt megér. Reklám vége.:)

yaya 2010-09-29 22:15 | Válasz erre | #1
Ha valóban az emlékezés motiválja a cirkuszt, akkor ez egy szép gesztus! De, ha ez is csak egy újabb "bőr" amit lehúzhatnak Jackson halála után a kapzsi pénzhajhászok...hát az nem túl felemelő érzés:( Bízzunk a kellemesebb verzióban!!!
Utóljára módosítva: 2010-09-29 22:17

Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
 
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
Aforizmák
„A holtak kötelessége felnyitni az élők szemét."
Maurice Maeterlinck
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ