Mi van a puttonyban?
Dátum: 2005. október 4., kedd, 18:09
A Magyar Cirkusz és Varieté Kht. idén tizenkettedik alkalommal mutatja be utazó téli gálaműsorát, amellyel november 25-én indul országos vendégszereplésre, és december 19-én fejezi be a turnét.
A család minden tagja számára élvezhető előadás ünnepi hangulatát nemcsak a program valamennyi korosztálynak kellemes szórakozást biztosító jellege, hanem a beépítésre kerülő hatalmas Télapó figurája, és a látványos karácsonyfás finálé képe is biztosítja.
A műsor – akárcsak eddig, minden esztendőben, idén ismét új meglepetésekkel szolgál az immár törzsközönségnek számító nézőknek.

A műsorban többek között szerepel: a Moszkvai Cirkuszfesztivál győztes villámzsonglőr duója, két kislány által bemutatott fantasztikus excentrik szám, a Lemonti bohócok, a duó Kisfaludi ugródeszka produkciója, egy orosz bicikli és lábzsonglőr kombináció, medve- és macskaidomítás, valamint egy fergeteges marokkói ugrócsoport.

Az előadást időnként játékos vetélkedők (például: a közlekedési szabályok ismerete, énekverseny) szakítják meg. Ezek során a gyermekek ajándékokat nyernek.

A vendégszereplés 20 játszónapja alatt az 55 tagú társulat ellátogat az ország 15 városába.

A nagysikerű előadást évente 70 ezer néző tekinti meg.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Tanguy apó műkereskedésének kirakatába gyakran ki voltak téve fiatal művészek munkái. Egy járókelõ megpillantott a kirakatban egy Cézanne csendéletet, mely négy almát ábrázolt. Betért a kis üzletbe, s megkérdezte, mennyibe kerül a kirakatban lévõ kép?
 
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
Aforizmák
„ A hajszál a levesben akkor se lelkesít, ha szívszerelmünk fejéről származik."
Busch
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ