Bohócparádéval készül gyermeknapra a Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2013. május 24., péntek, 10:08
Bohócparádéra és gyereknapi mulattságra várja a családokat május 26-án 10 órától a Fővárosi Nagycirkusz, ahol a játékok mellett a cirkusz előadásaira nyerhetnek belépőjegyeket a szerencsések.

Bohóc jelmez, piros orr és arcfestés, akrobata bemutató és számos izgalmas játék és értékes nyeremény várják a családokat a Nagycirkusz gyereknapi programján - tájékoztatta az intézmény közleményben az MTI-t.

Délelőtt Spongya Bob és Popeye is köszönti a közönséget, majd Gábor bohóc alaposan megmozgatja a gyerekeket és akrobatikus mutatványokkal szórakoztatja őket.

Délután a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola növendékei adnak ízelítőt a tudásukból, később pedig Lovagi Hétpróba című műsorával lép fel a Mesemanók csoport.

A gyereknapra váltott jegyek árából a 4-18 év közötti fiatalok 50 százalékos kedvezményben részesülnek.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Alexandre Dumas egyik leghíresebb regénye A három testőr. A regényben címe ellenére mégis négy testőr szerepel: Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan. Egy olvasó meg is írta Dumas-nak, hogy a regény címében tévedett, mire az író így válaszolt:
 
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
Aforizmák
„ A kísértéstől egyféleképpen szabadulhatunk meg: ha megadjuk magunkat neki."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ