Magyarországon is fellép Az illuzionisták amerikai utazó cirkusz
Dátum: 2013. szeptember 21., szombat, 7:22
Magyarországra is ellátogat európai turnéja keretében Az illuzionisták elnevezésű amerikai utazó cirkusz, amely a világ hét tehetséges és sikeres bűvészének produkcióját mutatja be novemberben.

Az Olaszországból, Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból - New Yorkból és Hollywoodból - verbuválódott csapat 2012-ben a sydneyi operaházban mutatta be először showműsorát, majd ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát - olvasható a szervezők által az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményben.

A produkció ősszel érkezett Európába, Budapesten a Syma csarnokban három előadás erejéig lesz látható november 22-én, 23-án és 24-én.

A show a 21. századba ülteti át a bűvészet műfaját. A hét illuzionista közt látható feltaláló, varázsló, szabadulóművész és mentalista is, akik - a közlemény szerint - gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Örkény István a XX. század derekán alkotott. Az akkori kor (főként a politikai réteg) nem nagyon ismerte el munkásságát, sőt, nem nagyon kedvelte azt. Ezért aztán Örkény úgy döntött, hogy önként felhagy hivatásával, s megpróbálkozik az újságírással.
 
Tanára szemére vetette, hogy szórakozásból fest.
Aforizmák
„Akkor vagyunk a legnevetségesebbek, amikor a legkomolyabban vesszük magunkat."
Jack Lemmon
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ