Lezuhant, és kórházba került a Cirque du Soleil egyik akrobatája az Egyesült Államokban
Dátum: 2013. november 4., hétfő, 10:02
Leesett a "halálkerékről" műsor közben, és megsérült a Cirque du Soleil egyik légtornásza helyi idő szerint péntek este Las Vegasban, néhány nappal azután, hogy a világhírű kanadai társulatot megbüntették egy akrobatájának júniusi halála miatt.

A Cirque du Soleil a Zarkana című műsorát adta elő, amikor az egyik férfi légtornász megcsúszott, és leesett a kerékről. A show-t félbeszakították, és az akrobatát kórházba szállították, állapota stabil, néhány nap múlva kiengedik - közölte a Cirque du Soleil a Facebook-oldalán.

Júniusban a társulat egy párizsi születésű akrobatája - egy 31 éves kétgyermekes anya - 29 métert zuhant, és szörnyethalt a KA fantázianevű előadáson Las Vegasban. Nevada állam illetékes hatósága megállapította a baleset okát - e szerint az akrobata biztosítókötele azért oldódott ki, mert hozzáért a felfüggesztő szerkezethez -, és több mint 25 ezer dollár (5,5 millió forint) büntetést szabott ki a társulatra. A Cirque du Soleil és az előadás helyszínét biztosító MGM szálloda és kaszinó közölték, fellebbeznek a döntés ellen.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Voltaire-t egy vita hevében ellenfele idiótának nevezete. Voltaire derűsen nézett rá, és így szólt:
 
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
Aforizmák
„ Jó ember vagyok, nem haragszom arra, akit megbántottam."
Ignotus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ