Halálos zuhanás
Dátum: 2006. agusztus 29., kedd, 14:10
Lezuhant a magasból és életét vesztette egy 26 éves fehérorosz artista a nyugat-írországi Scariff faluban a hétfőn esti előadáson.

A számban a bohócruhás trapézművész egy fém ketrecen lógott, a ketrecet pedig egy hőlégballon tartotta a magasban. A ballon azonban tüzet fogott, s a ketrec lezuhant, maga alá temetve az artistát, akinek a közeli kórházban már csak halálát állapíthatták meg.

A férfival fellépett két évvel fiatalabb felesége is, aki kartörést szenvedett.

Az előadást - amelyet mintegy száz néző, zömmel gyerek követett -, azonnal félbeszakították. A baleset okainak kiderítésére vizsgálat indult.

A baleset a Királyi Orosz Cirkusz elnevezésű együttes vendégszereplésén történt. Írországban minden nyáron vagy fél tucat vándorcirkusz turnézik, túlnyomórészt kelet-európai artistákkal. m

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„ Mutassatok nekem hat sort bárki írásából, s én találok benne olyat, amiért fel lehet akasztani."
Armand Jean Du Plessis Richelieu
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ