Revüműsort indít szombat esténként a Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2014. október 30., csütörtök, 14:45

A látványos cirkuszi produkciókat a zenés-táncos szórakoztató revü műfajjal ötvözi a Fővárosi Nagycirkusz novemberben, minden szombat este műsorra tűzött Randevú a cirkuszban című új produkciója.

A Randevú a Cirkuszban című produkcióban a revü hangulatról a Zéró Gravitáció műsor művészei, a cirkusz tánckara, valamint Peller Károly, az Operettszínház művésze és Varga Viktor énekes vendégszereplése gondoskodik - olvasható az intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a fővárosi intézmény évtizedek óta nem adott otthont igazi cirkuszrevü produkcióknak, pedig a Nagycirkusz legsikeresebb időszaka éppen arra a II. világháború előtti időszakra esett, amikor Fényes György igazgató műsora évente több százezer pesti nézőt hódított meg a revü és varieté világával. Az új programmal a vezetőség azokat szeretné megnyerni, akik eddig csupán gyerek- vagy családi programként tekintettek a cirkuszra.


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
Két bíboros szemrehányást tett Rafaellónak, hogy egy festményen Péter és Pál apostol arcát nagyon pirosra festette.
Aforizmák
„ Az egyik korszak oltárterítője a következő lábtörlője."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ