Ooh La La: éjszakai revü-cirkusz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
Dátum: 2015. július 21., kedd, 11:59

A párizsi éjszakai mulatók hangulatát idézi az Ooh La La című revücirkusz előadás, amelyet idén nyáron három alkalommal láthat a magyar közönség a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - mondta el Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ vezetője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Hozzátette: a 16 éven felülieknek szánt előadás egy Magyarországon még meg nem honosodott műfajt képvisel, amely a cirkuszi elemek mellett többek között a varieté műsorok sajátosságait is felvonultatja.

Az előadás koreográfusa az a Nathan Clarke, aki többek között a BBC brit televízió csatorna The Voice című műsorában is dolgozott - emelte ki Bán Teodóra, hozzátéve, hogy a látványosnak ígérkező show július 30-án, 31-én és augusztus 1-én lesz látható a Margitszigeten.

Steve Bor rendező a műsorban hangsúlyozta, hogy korábban Németországban, Angliában és Ausztráliáiban is turnéztak az előadással, amelyben elmondása szerint a világ legjobb artistái szerepelnek.


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
 
Aforizmák
„ A nevetés bölcsebbé tesz minket, mint a bosszankodás."
Gotthold Ephraim Lessing
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ