A Fővárosi Nagycirkuszban megemelt létszámmal fogadják a jegyigényeket
Dátum: 2016. agusztus 5., péntek, 21:01

A Fővárosi Nagycirkusz szervezési részlege megemelt létszámmal fogadja a jegyigényeket a Vízi cirkusz - Atlantisz gyermekei című előadásra, amelyet a kitűnő tanulók ajándékjeggyel tekinthetnek meg - közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.

"A napi több ezer beérkező telefonhívást háromszorosára duzzasztott telefonkezelői háttérrel próbálják kiszolgálni" a kiemelt nemzeti intézmény munkatársai - olvasható a közleményben, amelyet arra reagálva juttattak el az MTI-hez, hogy egyes sajtóhírek szerint nagyon nehéz helyet foglalniuk az jutalomjeggyel rendelkezőknek az előadásra.

Az összegzés felidézi, hogy nagycirkusz történetében eddig még soha sem tapasztalt érdeklődés övezi a Vízi cirkusz - Atlantisz gyermekei című előadást, a március 12-i bemutató óta folyamatosan teltházzal fut a program.

A Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) idén az ország valamennyi általános iskolás korú, kitűnő tanulmányi eredményt elérő diákját cirkuszjeggyel jutalmazta. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a jutalomjegyeket a tankerületeken keresztül juttatta el az érintettekhez. A kedvezmény négy utazó cirkuszban is igénybe vehető azon gyermekek számára, akik a nagy távolság miatt nem tudják vagy nem akarják igénybe venni a jutalomjegyet a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Klik és a MÁV egyeztetésének eredményeként a diákok 90 százalékos, kísérőik 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek, amennyiben a jutalom cirkuszjeggyel utaznak. A kedvezményt nemcsak a Fővárosi Nagycirkuszba, hanem az akcióba bevont négy utazó cirkuszba látogatók is megkapják, Szombathely, Siófok, Balatonalmádi, Debrecen, Pápa, Révfülöp, Szekszárd és Bonyhád településeken.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ Az ember addig marad fiatal, amíg nem irigyli a fiatalokat."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ