Kazah és magyar artistaművészek együtt lépnek fel az Asztanai Expón
Dátum: 2017. szeptember 8., péntek, 10:26

Kazah és magyar artistaművészek közösen népszerűsítik a cirkuszművészetet az Asztanai Világkiállítás magyar pavilonjánál.

A kazah cirkuszművészet intézményei és a Fővárosi Nagycirkusz erős együttműködést alakított ki az elmúlt évek során: kazah cirkuszművészek többször léptek fel a budapesti cirkuszban, valamint az asztanai Echo of Asia Festival zsűrijében Fekete Péter, a cirkusz igazgatója többször kapott meghívást - írja közleményében a Fővárosi Nagycirkusz.

A vasárnapig tartó Asztanai Világkiállítás magyar pavilonja előtt kazah és magyar artisták naponta háromszor adnak műsort, amelyben Sáritz László és Simon András erőemelő és kínai rúd számot mutat be, Herczeg Dávid "rolla-bolla" című egyensúlyozó mutatványát adja elő, Göttler Andrea monocikli számával lép fel, Zhumat & Horlan kazahsztáni artisták pedig statikus létra és kard egyensúlyozó produkcióikkal népszerűsítik a művészeti ágat.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
 
Aforizmák
„ Mi a legfeltűnőbb különbség egy macska és egy hazugság között? Az, hogy a macskának csak kilenc élete van."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ