Klasszikus műsorral készül karácsonyra a Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2017. október 31., kedd, 21:52

Zsonglőrök, akrobaták, bűvészek, egy illuzionista, egy indiai elefánt és egy "buborékszám" is várja a közönséget szombattól a Fővárosi Nagycirkusz Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony című új előadásában.

A cirkusz új, karácsonyi műsorában a nézők egy varázshatalmú komornyik vezetésével "repülhetnek a csodagömbök birodalmába, ahol minden kívánság teljesülhet és minden álom valóra válhat" - olvasható az intézmény közleményében.

A fellépők között látható lesz a Maik Gärtner család, amely négy generáció óta dolgozik elefántokkal. Indiai elefántjuk, Rani 47 éves és régebben van a szakmában, mint a harmincéves családfő, aki magyar származású feleségével dolgozik a produkciókon - írták.

Bemutatkozik továbbá Agustín Viglione argentin bűvész, aki 14 éves korától autodidakta módon sajátította el mesterségét, 2010 óta pedig óriásbuborékkal igyekszik elvarázsolni közönségét.

Fellép a Las Bellas Chicas kubai kínairúdcsapat, Rafal Walusz lengyel bűvész, illuzionista és Halasi Márk is, aki hét éven át volt a világ legnagyobb cirkuszának, a kanadai Cirque du Soleil Varekai című darabjának címszereplője. A magyar artista levegő- és hulahoppkarika-számait mutatja be az előadásban.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
 
1937-ben meghívtak néhány magyar művészt Londonba, VI. György koronázására. A meghívottak között volt Aba-Novák Vilmos is.
Aforizmák
„ ...az emberiségnek sosem támadt olyan fontos gondolata, amelyet kőbe ne írt volna."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ