Új műsorral jelentkezik a Richter Flórián Cirkusz
Dátum: 2020. július 21., kedd, 15:13

Tradicionális és modern elemek egyaránt szerepelnek a Richter Flórián Cirkusz legújabb, Drónok a porondon című műsorában, amelyet Zamárdiban láthat a közönség.

Richter Flórián, a cirkusz igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában elmondta: több hónapos leállás után július eleje óta láthatja a közönség új előadásukat Zamárdiban, ahol augusztus 29-ig lépnek fel. Hozzátette: az előadás modern blokkjában egyszerre 10 drónt láthat a közönség, ahogy különböző formációban keringenek a levegőben. Emellett egy látványos lézershowt is bemutatnak. A modern műsorszámok mellett az előadásban megmaradtak a klasszikus, megszokott cirkuszi elemek is: akrobatákkal, bohócokkal, állatos számokkal várják a közönséget.

Richter Flórián elmondta azt is, hogy az új műsorban fia, Richter Kevin - a Porond Csillaga díj idei díjazottja - a lovasakrobatika mellett ugródeszkaszámot és talajakrobatika produkciót is bemutat.

A cirkusz igazgatója beszámolt arról is, hogy terveik szerint augusztus 29. után az ország keleti részén folytatják turnéjukat. Amennyiben a járványhelyzet engedi, akkor Kecskeméten, Szolnokon, Debrecenben és Nyíregyházán szeretnének fellépni. Elmondta, hogy a járványügyi intézkedések alatt vissza kellett költözniük téli szállásukra Szadára, ahol egy autós szafariparkot hoztak létre, amely jelenleg is nagy sikerrel működik.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Salamon Béla mikor megkapta az Érdemes művész díjat, találkozott Dobozi Imre Kossuth-díjas íróval aki igy üdvözölte:
 
Tanguy apó műkereskedésének kirakatába gyakran ki voltak téve fiatal művészek munkái. Egy járókelõ megpillantott a kirakatban egy Cézanne csendéletet, mely négy almát ábrázolt. Betért a kis üzletbe, s megkérdezte, mennyibe kerül a kirakatban lévõ kép?
Aforizmák
„Mit nem adunk föl, azt sohasem veszítettük el."
Friedrich Schiller
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ