Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2021. május 28., péntek, 5:45

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben.

A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 17 órától a Baross Imre Artistaképző növendékeinek bemutatóját, 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, június 4-én, hosszú szünet után újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, újra élőben csodálhatók meg az artistaművészek produkciói.

Az újranyitást ünneplő május 30-i szabadtéri gálaműsort Szabó László és Szente Vajk rendezésében láthatja a közönség. A műsorban fellép Földes László Hobo, a Roy és Ádám Trió, az Abrakazabra (LGT tribute - az LGT zenekarból Karácsony János és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga). Színpadra lépnek a Kötéltánc elnevezésű dalpályázat művészei is: Pleszkán Écska, Vincze Lilla, a Four Fathers, Pejtsik Anna nyolcfős kórussal kísérve, Czimmermann Kitti és Nádasi Veronika.

A koncertek között artistaszámok láthatók a Dinasztiák című műsor neves művészeitől, akiket élőben kísér a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Fellép a többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior fliegende csoport lengőtrapéz-produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával.

A kutyák és emberek közötti bizalmat és játékosságot Richter Miska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyájával, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, míg Boiachin Diana lengőrúd számmal lép a közönség elé. A Rolling Wheel művészi röhnrád duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsor rendezőpárosa, a Silver Power antik héroszokat megidéző erőemelő számmal lép porondra, továbbá a műsorban fellép a Richter Kevin ugródeszka csoport is.

Az ültetett eseményen a hatályos jogszabályokat betartva a 18 év feletti nézőknek kötelező bemutatniuk érvényes oltási igazolványukat és egy fényképpel ellátott okmányukat. A 18 év alatti vendégek kizárólag felnőtt, oltási igazolvánnyal rendelkező kísérővel érkezhetnek.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
 
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
Aforizmák
„ A történész: visszafelé tekintő próféta."
August Wilhelm von Schlegel
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ