Káprázat és csoda a cirkuszban
Dátum: 2007. március 29., csütörtök, 16:38
A Fővárosi Nagycirkusz március 31-én kezdődő új műsorában nem csak a földön, a levegőben, hanem a vízben is látványos attrakciókat láthat a közönség.

Az utóbbi évtized kétség kívül legnagyobb cirkuszi sikere a 2003. évi orosz vízi cirkusz vendégszereplése volt. Több mint 120 ezer néző látta, s a Nagycirkusz a nagy sikerre való tekintettel újra meghívta Jana Sevcsenko társulatát a Káprázat és csoda című műsorral - hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Pósfai Zoltán, sajtószóvivő elmondta: a négy év alatt tovább fejlődött, gazdagodott a produkció, stílusában, előadásmódban és kosztümben is.

A porond egy részét 200 ezer liter vizet tartalmazó medence teszi ki, mely több produkciónak része. A műsorszámok között lesz többi között bűvész- és artistamutatvány, erőemelés, továbbá fellépnek még bohócok, táncosnők és versenysportból érkezett szinkronúszók is. Természetesen az állatok sem hiányozhatnak, cicákat, galambokat, fókákat, kígyókat és krokodilt is láthat a közönség.

Az előadás érdekessége, hogy egy másodperc megállás nélkül váltják egymást a műsorszámok, konferálás nélkül. A társulat nagyon fiatal, a 42 tagú csapat átlag életkora 22 év. Produkciójukat is a fiatalság, frissesség, üdeség jellemzi.

A Káprázat és csoda bemutatója március 31-én, szombaton délután lesz. Ezt követően hétköznapokon és hétvégén is látható a produkció, sőt ünnepnapokon, Húsvét hétfőn (április 9-én), május elsején, Pünkösd hétfőn (május 28-án) és augusztus 20-án is. Az új műsor augusztus 20-ig látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

(MTI-Panoráma)

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Ludwig van Beethoven és Johann Wolfgang Goethe 1807-1808 táján együtt üdültek Karlsbadban. A zseniális zeneköltő és a költőzseni összebarátkoztak, s gyakran indultak együtt kocsikirándulásra.
 
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
Aforizmák
„A világ gonoszságára Istennek egyetlen mentsége van – hogy nem létezik."
Friedrich Nietzsche
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ