Pengék az arcba
Dátum: 2007. július 24., kedd, 14:51
Súlyosan megsérült egy elfuserált mutatvány közben „Tenko hercegnő" hírneves japán illuzionista, Kim Dzsong Il dél-koreai diktátor kedvenc bűvésze.

A „hercegnő" egy dobozból próbált kiszabadulni, miközben azt átdöfték tíz vastag karddal. A pengék azonban túlságosan szorosan körbevették, és szabadulási kísérlete közben az egyik mélyen belevágott az arcába, a másik pedig az oldalába.

A különös baleset vasárnap történt a Japán középső részén fekvő Szabae városában. Impresszáriója szerint a művésznő „nagyon szenved" és legalább egy hónap kell a felépüléséhez.

Princess Tenko, aki soha nem árulta el sem igazi nevét, sem pedig korát, egész Ázsiában híres. Kétszer, 1998-ban és 2000-ben is fellépett Észak-Koreában Kim Dzsong Il előtt, és a diktátor, ha hinni lehet a pletykáknak, egy nagyon ritka fajkutyával ajándékozta meg produkciójáért.

(MTI-Panoráma)

 


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
 
Ludwig van Beethoven és Johann Wolfgang Goethe 1807-1808 táján együtt üdültek Karlsbadban. A zseniális zeneköltő és a költőzseni összebarátkoztak, s gyakran indultak együtt kocsikirándulásra.
Aforizmák
„Aki a disszonanciát nem ismeri, a harmóniát értékelni nem tudja."
Kodály Zoltán
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ