Pengék az arcba
Dátum: 2007. július 24., kedd, 14:51
Súlyosan megsérült egy elfuserált mutatvány közben „Tenko hercegnő" hírneves japán illuzionista, Kim Dzsong Il dél-koreai diktátor kedvenc bűvésze.

A „hercegnő" egy dobozból próbált kiszabadulni, miközben azt átdöfték tíz vastag karddal. A pengék azonban túlságosan szorosan körbevették, és szabadulási kísérlete közben az egyik mélyen belevágott az arcába, a másik pedig az oldalába.

A különös baleset vasárnap történt a Japán középső részén fekvő Szabae városában. Impresszáriója szerint a művésznő „nagyon szenved" és legalább egy hónap kell a felépüléséhez.

Princess Tenko, aki soha nem árulta el sem igazi nevét, sem pedig korát, egész Ázsiában híres. Kétszer, 1998-ban és 2000-ben is fellépett Észak-Koreában Kim Dzsong Il előtt, és a diktátor, ha hinni lehet a pletykáknak, egy nagyon ritka fajkutyával ajándékozta meg produkciójáért.

(MTI-Panoráma)

 


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„ Éppen elég vallás létezik ahhoz, hogy gyűlöljünk, de nem elég ahhoz, hogy szeressük egymást."
Jonathan Swift
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ