Cirkuszparádé egész nyáron
Dátum: 2008. április 4., péntek, 10:00
A legnagyobb vonzerőt valószínűleg a állatszámok jelentik, de nem hiányoznak a bohócok, erőemelők, zsonglőrök és artisták sem a Fővárosi Nagycirkusz legújabb műsorából, a Cirkuszparádéból, amelynek bemutató előadására szombaton kerül sor.
Tavaly show jellegű előadást láthatott a közönség, míg idén nyáron klasszikus stílusú műsor várja az érdeklődőket. Az úgynevezett hagyományos cirkuszokat mindig a híres artista dinasztiák jellemezték, nincs ez másként most sem, a műsor nagy részét a csaknem 140 éve alapított Togni cirkuszcsalád előadása képezi. Bár a vadállatok egyre inkább kiszorulnak a cirkuszból, a nézők szeretik, ha állatos produkciót is láthatnak, ebben nem lesz hiány a nyári műsorban. Andalúz telivérek, pónilovak, elefántok és rózsaszín, valamint fehér tigrisek is szerepelnek majd a porondon – ismertette a részleteket Pósfai Zoltán, sajtószóvivő a csütörtöki tájékoztatón.

A Cirkuszparádén fiatal magyar előadóművészek is fellépnek. Nagy sikerre számíthat az Eötvös zsonglőr duó. Először lép fel a Fővárosi Nagycirkusz műsorában a Rhönrad trió, amely egy két méter átmérőjű kerékben állva mutat be akrobatikus ügyességi számokat. A bungee jumping (gumiköteles ugrás) csoport egy veszélyes, de nagyon látványos attrakcióra készül, de talán a legnagyobb meglepetést a Silver power duó okozza majd, amelynek tagjai – egy férfi és egy nő – elképesztő emelő számot adnak elő. A műsor három indiai elefánt produkciójával és látványos fináléval zárul.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
 
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
Aforizmák
„ Lehet bűn nélkül élni? Az nem is élet. Ezt még némely keresztény szentek is sejtették."
Füst Milán
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ