Öt új tigriskölyökkel büszkélkedik Siegfried és Roy
Dátum: 2008. június 14., szombat, 12:06
Öt új tigriskölyökkel bővült a Siegfried és Roy bűvészpáros által létrehozott Las Vegas-i nagymacskatenyésztő program.

Siegfried Fischbach elmondása szerint a hathetes kölykök remélhetően terápiás hatással lesznek majd társára, Roy Hornra, akit öt évvel ezelőtt a nyakán életveszélyesen megsebesített a páros egyik fehér tigrise a Las Vegas-i Mirage kaszinóban. Roy részlegesen lebénult a támadás következtében, és a bűvészpáros azóta nem vállal rendszeres fellépéseket. Korábban Siegfried és Roy közösen idomított albínó tigriseket és oroszlánokat, és nagy sikerrel lépett fel az állatokkal a híres kaszinó vendégei előtt.

Siegfried bízik benne, hogy a kistigrisek ismét értelmet adnak egykori művésztársa napjainak, és akár elő is segíthetik a rehabilitációját. Arról még nem döntöttek, hogy a héten érkezett kölykök szerepet kapnak -e majd a jövő februárra beharangozott, szigorúan egyszeri alkalomnak szánt jótékonysági célú visszatérésükön, amelyet a Las Vegas-i Lou Ruvo agykutató intézet támogatására vállaltak.

A kölyköket a nagyközönség is láthatja a Mirage szálloda-kaszinóban működő, oroszlánoknak, leopárdoknak és fekete párducoknak otthont adó állatkertben.

 


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
Aforizmák
„Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőjét."
Gróf Széchenyi István
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ