Kalforniai diadalút
Dátum: 2006. március 20., hétfő, 13:17
Kenyeres Bálint Before Dawn című filmjének tengerentúli diadalútja a kaliforniai Tiburon filmfesztiválján folytatódott, ahol a legjobb rövidfilm díját nyerte el. Kenyeres alkotásának nem ez az első díja Kaliforniából, hiszen nemrég, a San Jose városában megrendezett Cinequest fesztivál zsűrije jutalmazta különdíjával.
Az 5. Tiburon Nemzetközi Filmfesztiválon az elmúlt év magyar filmjeiből mutattak be válogatást, melynek keretében Böszörményi Zsuzsa, Deák Krisztina, Gárdos Péter, Koltai Róbert és Ragályi Elemér munkáit tűzték műsorra Kaliforniában.

A fesztiválokról és a filmekről bővebb információ a www.filmunio.hu honlapon.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
 
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

Aforizmák
„ ...az emberek szabadságát csak az veheti birtokba, aki megnyugtatja a lelkiismeretüket."
Dosztojevszkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ