7. Országos Középiskolai Filmszemle
Dátum: 2011. január 31., hétfő, 16:32
Hetedik alkalommal rendezi meg a budapesti Káldor Miklós Kollégium az Országos Középiskolai Filmszemlét, ahova középiskolás diákok által készített alkotásokat várnak. A nevezési határidő 2011. március 18. A nevezés ingyenes. A pályázat fővédnöke és a zsűri elnöke Jancsó Miklós filmrendező, a zsűri tagjai: Balog Judit színművésznő, Boldizsár András operatőr, Salamon András filmrendező, Sas István reklámfilmrendező, Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztos.

Pályázni két kategóriában lehet:

1. Rövidfilm, amely lehet játékfilm, dokumentumfilm és animáció is, legfeljebb 20 perc terjedelemben; 2. Hátrányos helyzetű csoportok esélyegyenlőségét segítő reklámspot, maximum fél percben, romák, fogyatékkal élők, illetve nők elleni diszkrimináció tárgyában.

Az első díj kategóriánként 100.000 Ft.

A beérkezett műveket a 2011. április 15-17. között megrendezett szemlén mutatják be a budapesti Káldor Miklós Kollégiumban (II., Felvinci út 8.). A fesztivál alatt emellett workshopokat, szakmai beszélgetéseket is tartanak a résztvevők számára.

A szemlére a belépés ingyenes, minden pályázót és érdeklődőt szeretettel várnak!

További információk a www.okfilmszemle.hu oldalon.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
 
Gombaszögi Ella társasági ember, nagy kártyajátékos volt, de csak olyanokkal játszott, akik legalább olyan jók voltak, mint ő. A játszmákból nem ritkán vesztesként került ki, de ezt nem bánta, mert legalább volt alkalma egy kis zsörtölődésre.
Aforizmák
„A szeretetnek tevékenynek kell lennie."
Bohumil Hrabal
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ