Emmy-díjat nyert a 24 és a The Office
Dátum: 2006. agusztus 28., hétfő, 8:55
A 24 című kémthriller kapta idén a legjobb drámai sorozatnak járó Emmy-díjat, míg a legjobb vígjátéksorozat kategóriában az azonos nevű brit alkotás által ihletett The Office című munkahelyi szatírát jutalmazták.

A Televíziós Művészetek és Tudományok Akadémiája által kizárólag amerikai televíziós produkcióknak járó, televíziós Oscarként is emlegetett Emmy-díjakat immár 58. alkalommal adták át hétfõre virradóra Los Angelesben.

A 24 című sorozatban nyújtott alakításáért Kiefer Sutherland vehette át a legjobb drámai színésznek járó díjat, míg a legjobb drámai színésznõ díját a magyar származású Mariska Hargitay (Esküdt ellenségek) kapta.

A legjobb komikus színész díját Tommy Shalhoub (Monk), a legjobb komikus színésznõnek járó díjjal Julia Louis-Dreyfust (The New Adventures of old Christine) jutalmazták.

A legjobb tévéfilm a The Girl in the Café, a legjobb minisorozat az Elizabeth lett. A legjobb talk shownak vagy zenés shownak járó díjat az idei Oscar-díjkiosztó ünnepség házigazdája, Jon Stewart Daily Show című műsora kapta, a legjobb relality vetélkedõ Emmy-díjával a The Amazing Race-t jutalmazták.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy újságíró megkérdezte Mark Twain-t, igaz-e, hogy már hosszabb ideje dolgozik egy nagyobb lélegzetvételű színdarabon.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„Nem a tudásban van a boldogság, hanem a tudás megszerzésében. "
Edgar Allan Poe
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ