Verzió a Holokauszt Emlékközpontban
Dátum: 2006. november 3., péntek, 16:15
A Holokauszt Emlékközpont korszerû, 50 férőhelyes oktatótermében kapnak helyet a harmadik alkalommal megrendezett Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál tanároknak szóló filmjei.
A szervezõk szerint a helyszín tökéletesen illeszkedik a Verzió céljaihoz; a Holokauszt Emlékközpont ugyanis az iskolai tanévben kétheti rendszerességgel filmes foglalkozásokat tart, amelyeken a kisebbségi létrõl, a fenyegetettségrõl és a kirekesztésrõl mutatnak be filmeket tanároknak és diákoknak.

A „tanári verzióra" érkezõ nézõk mindkét vetítési napon 15-órától ingyenesen tekinthetik meg az intézmény fél éve megnyílt, modern történeti kiállítását.


Részletes program:
http://www.hdke.hu/verzio_2006.html
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
 
Baudleaire, a híres francia költő találkozott egyszer sétája közben egyik barátjával, Theodore Banville költővel, aki azt javasolta neki, hogy menjenek el együtt fürdeni.
Aforizmák
„ Ha egy nap nem zongorázom, már észreveszem. Második nap a szakma, harmadik nap a közönség."
Szvjatoszlav Richter
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ