Barcelonai elismerés a Friss levegő-nek
Dátum: 2006. december 5., kedd, 11:38
Kocsis Ágnes vizsgafilmje a Friss levegő újabb külföldi elismeréssel gazdagodott a közlemúltban. Brüsszel, Reykjavik és Varsó után a Barcelonában megrendezett „l’Alternativa” zsűrijének elismerő oklevelét nyerte el.

A katalán fővárosban immáron 13. alkalommal rendezték meg a független filmek nemzetközi fesztiválját november 10-18. között.

Bár a magyar közönségnek még várnia kell a 37. Magyar Filmszemle Simó Sándor-díjas legjobb elsőfilmjére, a Friss levegő-t ugyanis január 4-én mutatja be a Mokép, külföldön számos fesztiválon látható Kocsis Ágnes alkotása.

Jelenleg a pozsonyi filmfesztivál versenyprogramjában és a római filmversenyen is vetítik a Friss levegő-t, majd Delhiben mutatja be a filmrendezőnők fesztiválja december második hetében.

A fesztiválokról és a filmekről bővebb információ a www.filmunio.hu honlapon.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
 
J. S. Bach rajongott az orgonákért. Amikor eljátszotta legújabb műveit a hangszeren, hallgatósága mindig álmélkodva figyelte a mester virtuóz technikáját.
Aforizmák
„ Mondd meg, mit olvasol, és én megmondom – kitől loptad a könyvet."
Ilf
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ