Dialektus, Európai Dokumentum- és Antropológiai Filmfesztivál
Dátum: 2007. március 27., kedd, 20:21
Április 10–14-között rendezik meg a Dialektus, Európai Dokumentum- és Antropológiai Filmfesztivált Budapesten a Marczibányi Téri Művelődési Központban.
Európa legkreatívabb és legérzékenyebb dokumentumfilmjei versenyeznek négy napon keresztül az Aranyszarvas díjért. A szervezők 28 ország 322 dokumentumfilmjéből választották ki a programban szereplő munkákat.

A fesztivál igazi közönségrendezvény, hiszen a páratlan dokumentumfilmes parádé mellett koncertek, fotókiállítások, alkotói találkozók színesítik a programot.
A filmes szakma számára is értékes programokat, konferenciát, műhely-beszélgetéseket szerveznek.

Az idei fesztivál részben egy hagyomány folytatása, amely még 2002-ben kezdődött, másrészt viszont egy új kezdeményezés, hiszen idén hirdettek először európai versenyt.

Bővebb információt a következő oldalon találnak:

www.dialektusfesztival.hu

 Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baudleaire, a híres francia költő találkozott egyszer sétája közben egyik barátjával, Theodore Banville költővel, aki azt javasolta neki, hogy menjenek el együtt fürdeni.
 
A nagy színésznek egy darabban fel kellett olvasni egy levelet, ezért sosem tanulta meg a levél szövegét. A fiatal, kezdő színész, aki a levélhozó inast játszotta, úgy gondolta, megtréfálja híres kollégáját és a jelenetbe a megírt levél helyett egy üres papírt vitt be.
Aforizmák
„A világ gonoszságára Istennek egyetlen mentsége van – hogy nem létezik."
Friedrich Nietzsche
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ