Kicsengetés után
Dátum: 2006. március 3., péntek, 13:11
Abbahagyta a koncertet és elhagyta a színpadot egy zongorista Chisinauban, miután a nézőtéren egy mobiltelefon formájában váratlan riválisa támadt. A chisinaui koncertterem falai közt zajló elektro-kulturális zenei verseny abszolút győztese a csengésével Nikolaj Petrov zongoristát kétszer is félbeszakító mobiltelefon.

Petrov épphogy csak elkezdett játszani, amikor egy nem várt digitális ellenszólam csendült fel a nézőtéren. A művész leállt a játékkal és türelmesen megvárta, hogy a neveletlen vendég befejezze a beszélgetést. Amikor azonban néhány perccel később másodszor is megszólalt a telefon, dühösen felpattant és elhagyta a koncerttermet.

Hiába vezették ki a telefonálót, Petrov nem volt hajlandó folytatni a koncertet, sőt, a következő fellépését is lemondta és végleg elhagyta Moldovát.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ Az idő a legdrágább anyag, amiből az életünk készül."
Sütő András
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ