Magyar siker Párizsban
Dátum: 2006. április 3., hétfő, 12:36
Kenyeres Bálint rövidfilmje elnyerte a Párizsban megrendezett „Éji Jelek” (Signes de Nuit) filmfesztivál fődíját. A 13 perces rövidfilmnek ez a huszadik külföldi elismerése. A három párizsi belvárosi moziban megrendezett fesztiválon 23 országból érkező 100 film kelt versenyre március 29. és április 2. között.
Kenyeres Bálint világot járt Before Dawn című rövidfilmje Párizsban elnyerte a huszadik külföldi elismerését. Az „Éji Jelek” (Signes de Nuit) párizsi filmverseny vasárnap esti záróünnepségén a fődíjjal jutalmazták a 13 perces magyar alkotást. A három párizsi belvárosi moziban megrendezett fesztiválon 23 országból érkező 100 film kelt versenyre március 29. és április 2. között.
A Before Dawn rövidesen Milánóban, az amerikai Syracuse-ban és a portugál Espinho-ban folytatja világkörüli hódítóútját.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Tanguy apó műkereskedésének kirakatába gyakran ki voltak téve fiatal művészek munkái. Egy járókelõ megpillantott a kirakatban egy Cézanne csendéletet, mely négy almát ábrázolt. Betért a kis üzletbe, s megkérdezte, mennyibe kerül a kirakatban lévõ kép?
Aforizmák
„ ...inkább az értelmes poklot választom, mint a hülye paradicsomot."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ