Megbukott az Elemi ösztön II.
Dátum: 2006. április 3., hétfő, 21:16
Megbukott Sharon Stone a Basic Instinct II. (Elemi Ösztön II.) című erotikus thrillerrel: a hétvégén mindössze mintegy 700 millió forintnak megfelelő bevételt hozott a moziknak és ezzel a kasszasiker terén csak a 10. helyre jutott.
 A filmről - amely a korábbi, hasonló című alkotás folytatása - az amerikai sajtóban lesújtó kritikák jelentek meg, szinte egyöntetűen kiemelve, hogy az első résszel ellentétben, nemhogy nem izgalmas, hanem egyenesen unalmas.

Az első helyre az elmúlt hétvégén az „Ice Age" (Jégkorszak) című rajzfilm folytatása került 15,3 milliárd forintnak megfelelő összbevétellel, ami az eddigi legjobb eredmény egy március/áprilisi hétvégén.

Az Ice Age sikere egyben megerősíti a tavalyi év trendjét, amely szerint jelenleg az animációs vígjátékok fogadtatása a legkedvezőbb, mivel egyaránt megszólítanak gyermekeket és felnőtteket is.

Második helyre az Inside Man (Bennfentes) című, ötletekben gazdag thriller került, amelyben kivételesen senki sem hal meg. A főszerepeket Denzel Washington és Jodie Foster alakítja.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
G. B. Shaw híres volt szarkasztikus megjegyzéseiről. Egy alkalommal régi hölgyismerőse panaszkodott az írónak:
 
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
Aforizmák
„ Higgy azoknak, akik az igazságot keresik, de légy óvatos azokkal, akik azt állítják, hogy meg is találták."
André Gide
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ