Underworld
Dátum: 2006. április 5., szerda, 11:19
Ahogy a vámpírok és farkasemberek viszálya egyre hevesebb, úgy fokozódik az Underworld Evolution feszültsége, a vérszomjas hatalom, a tiltott szerelem és a bosszú valóságos ünnepélyét kínálva.

Nagy titkok felfedése és egy elárult Vámpír elhatározása nyomán az évszázadok óta tartó küzdelem új erőre kap. Egy Halhatatlan hatalomvágya a Vámpír-Lycan viszály eredetére új felfedezések fényét veti. A múlt hirtelen nagyon szövevényessé válik, az is elképzelhető, hogy a jövőben egy teljesen új faj lép a színre...

Selene (Kate Beckinsale), az üldözött Vámpír fel akarja kutatni Marcus-t (Tony Curran), a Vámpírok királyát, hogy alkut kössön vele az életéért cserébe. Michael (Scott Speedman), a Hibrid csatlakozni akar Selene-hez a keresésben, de képtelen az énje egyik felében dühöngő farkasemberben bízni, és Selene visszautasítja az ajánlatot. Szerelmük azonban erősebbnek bizonyul a genetikánál, amikor Marcus rajtaüt Selene-n, hogy megsemmisítse a Vámpír-lányt. Selene felfedezi, hogy a saját családja árulta el őt, és elhatározza, hogy bosszút áll.

Minden egyes összecsapás új felfedezéseket hoz napvilágra, éles fényt vetve korábbi eseményekre, áthatolva a lelkek mélyén eltemetett, fájdalmas emlékek sötétjén.

A film magyar honlapja: www.underworld.hu

Tervezett magyarországi bemutató: 2006. április 20.

Selene felkutatja Adrian Tanis-t (Steven Mackintosh), a Vámpírok hivatalos történészét, hogy segítsen neki kibogozni a hataloméhes Marcus és Viktor (Bill Nighy) által szőtt hazugságok hálóját. Az ármány még sötétebbnek bizonyul, amikor Tanis felfedi az első igazi Halhatatlan személyazonosságát: nem Marcus vagy Viktor az, ahogy mindenki hitte, hanem Alexander Corvinus (Derek Jacobi), Marcus és William, az ikerfivérek apja. Corvinus, akár egy kívülálló, de mindenütt jelenvaló istenség, eddig kívülről figyelt, és rendet tett a háborúk után, azzal az elhatározott szándékkal, hogy leszármazottait korlátok között tartsa, ott, ahová valók: az emberi társadalom árnyai között.


Selene és Michael együtt harcol az erős és elszánt Marcus ellen, aki eltökélte, hogy bebörtönzött fivérét szabadon engedi, és William sóvárgó vérszomját használja fel a világuralom megszerzésére.

Michael-t halottnak hisszük, de felkél poraiból, Corvinus eltűnik, de nem tudjuk hová, hallunk Lucian, a lázadó Lycan legendájáról, a Vámpír vezér Kraven sötét üzelmeiről.


Magyarországon forgalomba hozza az SPI International

 


 

 
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
 
Aforizmák
„Aki nem kóborol, nem éri el a tengert."
Spanyol közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ