DVD-n az Üvegtigris 2.
Dátum: 2006. április 5., szerda, 17:00
Eddig 300 000 néző látta Rudolf Péter vígjátékát, az Üvegtigris 2-t , a januári bemutató óta.! Ezzel Rudolf Péter filmje a toplista vezetője az idén bemutatott filmek között.

A kultfilmmé vált első részben Lali, Róka, Gaben, Király Sanyi, Cingár és a többiek aranyköpésekkel dúsított kalandjai a közönség visszajelzései szerint emlékezetessé és gyakran idézett témává váltak. A vígjáték folytatására nézők ezrei vártak évek óta. Rajongói klubok alakultak, a filmről büféket, boltokat neveztek el.

Tekintettel a nagy érdeklődésre, a forgalmazó rekordgyorsasággal, 3 hónappal a mozibemutató után, megjelenteti a filmet DVD formátumban is. Meglepetésként, a szokásosnál lényegesen olcsóbban kerül forgalomba a hazai piacon.

Az Üvegtigris 2. DVD kiadása április 7-től megvásárolható a boltokban.

A film szereplőivel és alkotóival április 7-8-án Székesfehérváron, Pécsen és Miskolcon, 14-én Budapesten a Mammut és a Westend Üzletházban, 15-én pedig az Europarkban és az Árkádban talkálkozhatnak a rajongók.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„Évekkel ezelőtt Illyés Gyula Kegyenc című darabját mutattuk be a Madáchban. Gyula bácsi az egyik próbát meglátogatta és kérte: ne tiszteljük annyira a darabját.
 
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
Aforizmák
„ A boldogság titka a jó emésztés és a rossz memória."
Ingrid Bergman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ