Filmajánló: A szerelem következményei
Dátum: 2006. május 2., kedd, 9:21
Minden embernek van valami titkolnivalója. Titta Di Girolamónak azonban több soha el nem mondott titka is van. Ez nyilvánvaló. Máskülönben miért kellene egy ötvenéves déli születésű olasz férfinak Svájc egyik névtelen városkájában egy névtelen szálloda szobájában bujkálnia?

Nyolc munka nélkül töltött év. Legalább is látszólag. A hallgatás és a cigaretta évei. A hotel bárjában és halljában elegáns, de minden nagyvilágiasságot nélkülöző öltözékekben eltöltött évek. Könyörtelen rutin, és egyben örök várakozás, hogy történjék valami vadromantikus. De mi?

Titta közönnyel szemléli az orra előtt zajló életet, nincsenek érzelmi megnyilvánulásai. Legalább is látszólag. Nincs senkije, elveszett ember, aki évek óta mereng valamin titokban. De min? És miért? Mi lehet Titta di Girolamo bevallhatatlan titka?

Bemutatás időpontja: 2006. április 6

Házimozi forgalmazó: Budapest Film

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Joséphine Baker világhírű revücsillag élete utolsó heteiben, 68 évesen is is korát meghazudtoló frissességgel szerepelt Európa színpadjain.
 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„ Ha egy nap nem zongorázom, már észreveszem. Második nap a szakma, harmadik nap a közönség."
Szvjatoszlav Richter
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ