Oscar-jelöltek egy asztalnál
Dátum: 2011. február 8., kedd, 11:02
Alig három héttel a díjkiosztó gála előtt a hagyományosan a tiszteletükre adott ebéden ültek egy asztalhoz az Oscar-díjra jelölt művészek Los Angelesben.

A helyi idő szerint hétfői eseményen 151 Oscar-várományos jelent meg a Beverly Hills-i ebéden - jelentette a Hollywood Reporter, amely úgy tudja, még soha ennyi jelölt nem ült egyszerre asztalhoz.

A vendégek között volt Nicole Kidman, akit a legjobb női főszereplő kategóriájában jelöltek a Rabbit Hole című filmben nyújtott alakításáért, Natalie Portman, akit a Fekete hattyú címet viselő balett-pszichodrámában nyújtott teljesítményéért jelöltek a legjobb női főszereplő díjára, valamint Colin Firth, akit a férfiak mezőnyében tartanak a legesélyesebbnek A király beszéde című film miatt, valamint Jeff Bridges, aki tavalyi sikere után duplázhat A félszeműben nyújtott alakítása révén.

A színész Colin Firth győzelmét jósolta, míg Nicole Kidman gyermeke, Sunday Rose divattanácsairól viccelődött. A színésznő szerint a kislány mindenáron segíteni akar a ruhaválasztásban, így előfordulhat - jegyezte meg a híresség -, hogy balettruhában jelenik meg a nagyszabású gálán.

Az Oscar-díjakat február 27-én osztják ki, a legnagyobb esélyesnek 12 jelöléssel A király beszéde című történelmi dráma számít. A félszemű tíz, A harcos hét, míg a 127 óra című hegymászódráma hat jelöléssel büszkélkedhet.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
 
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
Aforizmák
„ Ha tudtam volna, hogy ily sokáig élek, jobban vigyáztam volna magamra."
„ Eubie " Blake
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ