Cinemon a Titanicon
Dátum: 2011. április 13., szerda, 17:47
Magyarország legdinamikusabban fejlődő casting ügynöksége, a Cinemon Casting támogatóként csatlakozott a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválhoz.

„Közös a célunk. Egyrészt a külföldi rendezők megismertetése itthon, másrészt a hazai színészek, rendezők ismertté tétele külföldön” – adott magyarázatot Vörös Tibor, a Cinemon Casting produkciós menedzsere, miért sietett támogatóként segíteni az ügynökség a filmfesztivált. Mint ismertetes, a nemzetközi hírű fesztivál szervezői komoly anyagi nehézségekkel vágtak neki a 18. szemle megszervezéséhez, s számos fórumon igyekeztek támogatót keresni a rendezvényhez. A Cinemon Casting ekkor döntött úgy, hogy egyrészt a filmes szakmán belüli öszefogás szimbolikus szándékával, másrészt a közös nemzetközi törekvések okán támogatja a filmfesztivált.

 

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
 
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
Aforizmák
„ Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni arra, hogy a pénzt nem lehet megenni."
Indán közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ