Cinemon a Titanicon
Dátum: 2011. április 13., szerda, 17:47
Magyarország legdinamikusabban fejlődő casting ügynöksége, a Cinemon Casting támogatóként csatlakozott a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválhoz.

„Közös a célunk. Egyrészt a külföldi rendezők megismertetése itthon, másrészt a hazai színészek, rendezők ismertté tétele külföldön” – adott magyarázatot Vörös Tibor, a Cinemon Casting produkciós menedzsere, miért sietett támogatóként segíteni az ügynökség a filmfesztivált. Mint ismertetes, a nemzetközi hírű fesztivál szervezői komoly anyagi nehézségekkel vágtak neki a 18. szemle megszervezéséhez, s számos fórumon igyekeztek támogatót keresni a rendezvényhez. A Cinemon Casting ekkor döntött úgy, hogy egyrészt a filmes szakmán belüli öszefogás szimbolikus szándékával, másrészt a közös nemzetközi törekvések okán támogatja a filmfesztivált.

 

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
 
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
Aforizmák
„Játssz, mert ha nem játszol, megöregszel, és ha megöregszel, meghalsz."
Kínai közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ