Madonna új filmje Velencében
Dátum: 2011. szeptember 2., péntek, 7:55
A velencei filmfesztiválon versenyen kívül szereplő új filmje kapcsán Madonna abban bízik, A király beszéde című díjnyertes alkotás segítheti a közönséget, hogy megértse új munkáját, amely a brit birodalmat megrengető Wallis Simpsonról szól.

A W.E. Madonna második rendezése, a munkában volt férjei, Sean Penn és Guy Ritchie is segítették. A film központi figurája az a Wallis Simpson, akibe VIII. Eduárd brit király beleszeretett. A nő nem elég, hogy amerikai volt, de ráadásul kétszeresen elvált. Az uralkodó végül 1936-ban lemondott kedvéért a trónról, így került a brit birodalom élére II. Erzsébet királynő apja, VI. György király.

A popdíva új műve csütörtökön este ünnepli világpremierjét, Madonna korábban csak néhány kockát mutatott filmjéből a Berlinalén februárban, amikor még nem is volt kész.

A rendezéssel kísérletező énekesnő szerint A király beszéde és a W.E. a történelemnek ugyanazt a szakaszát vizsgálja eltérő nézőpontból. Madonna a nemzetközi sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy azonosult Simpsonnal, mert a hírnév gyakran "rövid mondatokra" kisebbíti a hírességeket.

 


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
 
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
Aforizmák
„ A tizedik Múzsa, aki most kormányoz: a sajtó."
Trollope
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ