Sophia Loren 71 éves – és meztelen
Dátum: 2006. július 6., csütörtök, 22:52
A 71 éves Sophia Loren elfogadta, hogy művészi aktfotója megjelenjen a 2007 évi Pirelli-naptárban. Az olasz mozi nagy sztárja csak egy pár gyémánt-fülbevalót visel a képen - jelentette be a Gente magazin, amely a naptárat gondozza.

A filmcsillag a csütörtöki római lapok jelentése szerint megerõsítette a hírt.
– Az embernek határozottnak kell lennie, amikor olyasvalamire készül, amit szívesen csinál és amit régóta tervez - magyarázta döntését. Sophia Loren szeptember 20-án ünnepli 72-ik születésnapját és a Gente szerint nemrég egészség-kúrát folytatott.

A gumiabroncs-gyár 40 ezer ügyfelének, forgalmazójának, valamint kiválasztott személyiségeknek szánt naptár lapjain nem Sophia lesz az egyedüli, aki felfedi bájait: az év hónapjait illusztráló hírességek között lesz mások között Penelope Cruz, Naomi Watts, Hilary Swank és Lou Doillon (Jane Birkin lánya).

Az olasz filmcsillag a hatvanas években az egész világot lázba hozta a maga idején még igencsak merésznek számító átlátszó köntösével, amelyet a Házasság olasz módra című filmben viselt, illetve a Tegnap, ma, holnap című filmben Marcello Mastroianni számára elõadott sztriptízével. Az utóbbi vetkõzést 30 évvel késõbb megismételte Robert Altman Pret-a-porter című filmjében.

A hosszú évek óta kultikus műalkotásként kezelt Pirelli-naptár 40 ezer szerencsés címzett csak az év végén mondhat véleményt Sophia mai szépségérõl.

(MTI-Panoráma)

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
 
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
Aforizmák
„ A férfi mindig egyidős a nővel, akit szeret."
Pablo Picasso
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ