Forog a Fűrész III.
Dátum: 2006. július 13., csütörtök, 14:12
Május elején megkezdték a Fűrész III. forgatását. A Lionsgate és a Twisted Pictures Torontóban látott munkához, várhatóan június végéig tart a véres horrorfilm jeleneteinek rögzítése. A közönségsiker harmadik részének amerikai bemutatóját októberre, Halloween ünnepére tervezik.
A szadista sorozatgyilkos újabb játékához az elõzõ részt is rendezõ Darren Lynn Bousman ismét Leigh Whannell és James Wan eredeti történetét vette alapul, a forgatókönyvet Whannell írta. A két kreatív alkotó az elsõ részen már otthagyta ujjlenyomatát: Whannell mint szereplõ, Wan pedig mint annak rendezõje.

A megszállott élethalál-játékos címszerepében ismét Tobin Bell látható. A megszokott szereplõgárdában ismét felbukkan Shawnee Smith és Dina Meyer, mellettük Bahar Soomekh és Angus MacFadyen küzd majd az életben maradásért.

A horrorfilm elõzõ része igazán jól hozott a konyhára: már a nyitó hétvégén, tavaly Halloween-kor 31,7 millió dollárt kasszírozott. Amerikában összesen 87 millió, míg világszerte 148 millió dolláros bevételt könyvelhetett el.

Az alkotók elmondásuk szerint vért izzadtak, hogy a horror rajongóit világszerte elkápráztassák Jigsaw újabb zseniálisan kegyetlen ötleteivel. Ígéretük szerint a Fűrész-trilógiának ez lesz a legvérfagyasztóbb része.

A filmet Magyarországon a Budapest Film mutatja be az év végén.

Eredeti honlap:
http://www.saw3.com/


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
G. B. Shaw sokat utazott hazájában. Egyszer egy falu határában megismerkedett egy juhásszal. Megkérdezte, hogy hívják.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ Legigazibb jele annak, hogy nagy képességekkel született valaki, ha irigység nélkül született."
La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ