Légy benne a Shop Stop 2-ben!
Dátum: 2006. július 14., péntek, 11:46
Különös ötlettel állt elő Kevin Smith: bár eddig is közvetlenségéről és nyitottságáról volt ismert (legyen szó akár sajtótájékoztatóiról, akár saját weboldaláról), egy merész húzással most 10000 embernek tette lehetővé, hogy szerepelhessen a Shop-stop 2-ben, pontosabban neve megjelenjen a stáblistán.
A tennivaló ehhez pedig mindössze ennyi volt: a MySpace-en a film számára fenntartott oldalon meg kellett jelölni a Clerks II-t mint barátot – az első 10000 szerencsés pedig ott láthatja majd nevét a vásznon. A stúdió vezetői, a Weinstein fivérek szerint (akik többek között kemény marketingkampányaikról is ismertek, különösen az Oscar-kiosztók idején) a nevek a film végén hat oszlopban fognak legördülni, mint a produkció barátai.

(forrás: Empire Online)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
 
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
Aforizmák
„ Bármennyi jót mondanak is rólunk, ezzel semmi újat nem adnak a tudtunkra."
La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ