Mégsem jön Budapestre Lucy Liu
Dátum: 2006. agusztus 23., szerda, 15:17
Lucy Liu-t A szabadság vihara című dokumentumfilm premierjére, szeptember 5-re vártuk vendégként hazánkba. Sajnálatos módon a színésznő - ígérete ellenére - nem tud megjelenni az eseményen.
Távolmaradásának oka, hogy aköztudottan humanitárius elkötelezettségű Lucy Liu, megannyi világsegítő akció közszereplője az UNICEF nemzetközi szervezet nagykövete. A híres színésznő két fontos dolognak él: a világ elnyomottai szabadságért való harcának támogatásának – ékes példa erre, hogy A szabadság vihara című dokumentumfilmet, mely az 56-os magyar forradalom drámájára épül, producerként segítette –, valamint a világ gyermekeinek szabadságáért és jólétéért való küzdelemnek.

A két fontos ügy ezúttal választás elé kényszerítette a Libanonban kitört háború okán: szeptember elején New Yorkban kerül sor a saját festményeiből rendezett kiállítás megnyitójára, mely kiállításból befolyó összeget jótékonysági célokra fordítják. Sajnálatos módon A szabadság vihara című film premierjét is ugyanazon a napon tartják Budapesten, így Liu ígérete és legjobb szándéka ellenére nem tud megjelenni a magyarországi eseményen. A színésznő teljes energiával igyekszik a dokumentumfilmet a tengertúlról továbbra is támogatni, mely film vágási munkálatai saját házának garázsában folytak.

A film honlapja már elérhető a www.szabadsagvihara.hu webcímen.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„Évekkel ezelőtt Illyés Gyula Kegyenc című darabját mutattuk be a Madáchban. Gyula bácsi az egyik próbát meglátogatta és kérte: ne tiszteljük annyira a darabját.
 
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
Aforizmák
„ A művész nem a valóságot ábrázolja, hanem azt a látomást, amit a valóság élménye kelt az emberi lélekben. Ez a többlet a művészet."
Márai Sándor
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ