Lady Diana utolsó órái
Dátum: 2006. agusztus 29., kedd, 17:06
Lady Di utolsó óráiról készül filmet forgatni Christoph Schlingensief, a provokatív művészetéről ismert rendező Jenny Elvers Elbertzhagen főszereplésével - közölte a Bild című német lap kedden.

– Lady Di mítosz és valószínűleg soha meg nem válaszolható a kérdés, hogy mi is történt halálának órájában, valamint az autóbalesettel kapcsolatban esetleges összeesküvésrõl elterjedt találgatások a történtek művészi feldolgozására csábítanak - nyilatkozta a neves színházi rendezõ a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy miért Jenny Elverst választotta a fõszerep alakítására, Schlingensief azt válaszolta, hogy Jenny az õ Diana hercegnõje, mert akárcsak a néhai Di, rá is sokféle vágyat lehet kivetíteni.

A 33 éves színésznõ „óriási kihívásnak" nevezte a fõszerep eljátszását. Különben már szeptember 13-tól mint Lady Di-t láthatja õt a nagyérdemű a berlini Volksbühne színpadán Schlingensief Kaprow City címû darabjában.

Károly herceg brit trónörökös egykori felesége 1997. augusztus 31-én autóbaleset következtében halt meg nála hat évvel idõsebb barátjával, Dodival együtt Párizsban, az Alma alagútban.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Varsányi Irén, a Vígszínház nagy művésze az utcán összefutott egy színészkollégájával.
 
Tanára szemére vetette, hogy szórakozásból fest.
Aforizmák
„ Istenem, szabadíts meg a barátaimtól! Ellenségeimmel magam is elbánok majd."
Voltaire
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ