Készül a Shrek harmadik része
Dátum: 2006. szeptember 14., csütörtök, 10:35
Már javában zajlanak kedvenc zöld ogrénk újabb kalandjai, legalábbis a stúdióban. Megkezdték ugyanis a Shrek The Third hangfelvételeit, és Antonio Banderas, aki, akárcsak a második részben, most is a Csizmás Kandúrnak kölcsönzi a hangját, már az újságírók ugratásával tölti idejének jelentős részét.
Például egy, az MTV-nek adott interjúban egy saját rajzfilmről beszélt, ahol csakis az ő karaktere kapja a főszerepet, és amelynek a címe Csizmás Kandúr: Egy ogreölő története lesz, és a Shrek harmadik és negyedik része között forgatják le. Banderas azt is megemlítette, hogy a Shrek 4-ben egy új szereplőt is eljátszik majd, Csizmás Kandúr gonosz testvérét és már dolgozik is egy új hangon.

A stáb többi része hasonlóan élvezi a munkát, kivéve talán Justin Timberlake-et, akiről idő közben kiderült, hogy nehézségei vannak az olvasással. Pedig az énekes – nyilván kedvese, Cameron Diaz közbenjárására, komoly szerepet kapott: ő lesz az ifjú Arthur király, az Óperencián is túli mesebirodalom trónjának várományosa.  (Shrek the Third – hazai bemutató 2007. június, forgalmazza a UIP Duna)
 
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„ A boldogság titka a jó emésztés és a rossz memória."
Ingrid Bergman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ