Internetes szavazással kezdődik a Mediawave
Dátum: 2017. március 20., hétfő, 9:13

Március végéig az interneten lehet szavazni a Mediawave Alapítvány Úton Online Filmfesztiválján szereplő 35 alkotásra, a filmeket a szavazás lezárulta után április 26-ig, a 27. Mediawave Együttlét kezdetéig lehet megtekinteni - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az online filmversenyen kisjátékfilmek, animációs, kísérleti és táncfilmek, valamint dokumentumfilmek láthatók. Szavazni a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb operatőr kategóriában lehet. A legtöbb voksot kapott műveket április 27. és május 1. között a 27. Mediawave Együttléten is levetítik.

A komáromi Monostori Erődben rendezett fesztivál filmes versenyprogramjára 2017-ben összesen 1374 alkotással jelentkeztek a világ 90 országából. A rendezvény idei tematikája a reformáció lesz, a programokról további információk a Mediawave Együttlét honlapján, www.mediawavefestival.hu és közösségi oldalán olvashatók.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
 
G. B. Shaw híres volt szarkasztikus megjegyzéseiről. Egy alkalommal régi hölgyismerőse panaszkodott az írónak:
Aforizmák
„ A kor csak akkor számít, ha sajt vagy."
Helen Hayes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ