Filmalap: 480 millió forint gyártási támogatást kap a Valami Amerika 3
Dátum: 2017. március 24., péntek, 12:05

Júliusban kezdődhet Herendi Gábor nagy sikerű filmsorozata, a Valami Amerika harmadik részének forgatása - közölte az MTI-vel csütörtökön a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF), amelynek döntőbizottsága 480 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a mozifilm részére.

A Valami Amerika 3 forgatókönyvét, amely az alkotók szerint a széria legmeglepőbb darabja lesz, Herendi ismét Divinyi Rékával közösen írta. A 2001-ban és 2008-ban bemutatott első két részhez képest jóval több akciójelenetre számíthat a közönség, az új epizódban Bala bandájának vetélytársaként feltűnik egy másik bűnszövetkezet.

Szabó Győző, Pindroch Csaba és Hujber Ferenc, azaz a három testvér új története a korábbról ismert Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András által megformált karakterekkel együtt folytatódik. Sőt, a tervek szerint a csapathoz több ismert arc is csatlakozik.

A minden idők egyik legnépszerűbb vígjátéksorozatának legújabb része Herendi Gábor rendező-producer, Peták Eleonóra és Nagy Mónika producerek vezetésével készül, az alkotók a mozibemutatót 2017 végére, de legkésőbb jövő februárra tervezik - olvasható a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
 
„Évekkel ezelőtt Illyés Gyula Kegyenc című darabját mutattuk be a Madáchban. Gyula bácsi az egyik próbát meglátogatta és kérte: ne tiszteljük annyira a darabját.
Aforizmák
„ Kevés olyan bosszantó és elviselhetetlen dolog van a világon, mint másnak a jó példája. "
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ