BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Májusban folytatódik az Egynyári kaland a közmédiában
Dátum: 2017. április 6., csütörtök, 14:58

Folytatódik az Egynyári kaland című televíziós minisorozat; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként a közmédia Duna csatornáján.

A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött - közölték a sorozat készítői az MTI-vel.

A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi és Bence párként, Dóra és Gábor pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel és húgával, a különcködő Lucával egészül ki.

Az új évadban is megjelennek a romantikus szálak mellett a családi kapcsolatok, de a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

Az új szériában az első évadból jól ismert szereplők - Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Dobos Evelin, Héricz Patrik és Szerednyei Béla - mellett új karakterek: Király Dániel, Walters Lili, Dobó Kata, Bányai Miklós és Gyabronka József is helyet kaptak, de visszatérő szereplőként Vecsei H. Miklós is látható lesz.

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójának második évadát vezető rendezőként és forgatókönyvíróként Zomborácz Virág jegyzi, akinek Utóélet című első nagyjátékfilmje itthon és külföldön egyaránt sikert aratott. Zomborácz Virág mellett rendezőtársként Akar Péter dolgozott. A minisorozat producere Kálomista Gábor.

Vizuálisan megújult a sorozat főcíme is, - Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhetően - az új végefőcímet pedig Dorogi Péter és Balázs Ádám írták - olvasható a tájékoztatóban.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
 
Örkény István a XX. század derekán alkotott. Az akkori kor (főként a politikai réteg) nem nagyon ismerte el munkásságát, sőt, nem nagyon kedvelte azt. Ezért aztán Örkény úgy döntött, hogy önként felhagy hivatásával, s megpróbálkozik az újságírással.
Aforizmák
„ Nem vagyok elég fiatal ahhoz, hogy mindent tudjak."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ