Átlépte a 400 ezres nézőszámot a Kincsem a hétvégén
Dátum: 2017. június 27., kedd, 12:49

Több mint három hónappal a bemutatóját követően is jelentős az érdeklődés a Kincsem című romantikus kalandfilm iránt a magyar mozikban: Herendi Gábor alkotása átlépte a 400 ezres nézőszámot a hétvégén - közölte az MTI-vel a film forgalmazója hétfőn.

A közlemény szerint a romantikus kalandfilm az eddig elért 532,5 millió forintos bevételével "minden idők legjövedelmezőbb magyar filmje" lett.

A Kincsem továbbra is látható a mozikban és hamarosan akadálymentesített felirattal ellátva is vetítik országszerte.

Herendi Gábor filmjében Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amellyel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

A film forgalmazója a Fórum Hungary.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Két bíboros szemrehányást tett Rafaellónak, hogy egy festményen Péter és Pál apostol arcát nagyon pirosra festette.
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„ A művész nem a valóságot ábrázolja, hanem azt a látomást, amit a valóság élménye kelt az emberi lélekben. Ez a többlet a művészet."
Márai Sándor
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ