Folytatódik a közmédia Egynyári kaland című sorozata
Dátum: 2017. július 6., csütörtök, 8:30

Folytatódik a közmédia Egynyári kaland című ifjúsági minisorozata; a harmadik évad jövőre lesz látható a Duna televízióban.

Június közepén kezdődött el az Egynyári kaland harmadik évadának forgatása Budapesten és szeptember elején fejeződik be - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozatának harmadik szériája is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül zajlik. A történetében a romantikus szálak mellett a családi kapcsolatok is tovább bonyolódnak, de a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

A már ismert karakterek mellé újak is csatlakoznak Piti Emőke, Fehér Balázs Benő, Szalay Bence, Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs személyében.

A harmadik évad vezető írója és rendezője ismét Zomborácz Virág, akinek munkáját íróként Szabó Borbála és Bárány Márton, rendezőtársként pedig Akar Péter segíti.

A széria epizódjainak helyszínei a Balaton, Budapest és Hévíz. A sorozat producere Kálomista Gábor, line-producere Helmeczy Dorottya.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Örkény István a XX. század derekán alkotott. Az akkori kor (főként a politikai réteg) nem nagyon ismerte el munkásságát, sőt, nem nagyon kedvelte azt. Ezért aztán Örkény úgy döntött, hogy önként felhagy hivatásával, s megpróbálkozik az újságírással.
 
Molnár Ferenctől megkérdezték, hogy szerinte a békegalamb hím- vagy nőnemű. Az író elgon-dolkodott, majd határozottan így válaszolt:
Aforizmák
„Az ember veszendő. Lehetséges; de vesszünk el úgy, hogy ellenállunk."
Albert Camus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ