A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület közleménye
Dátum: 2017. október 25., szerda, 8:21

A héten nyitja meg kapuit a III. Magyar Speciális Független Filmszemle, Budapest. Október utolsó hetében harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az értelmi fogyatékkal élők, pszichiátriai- és szenvedélybetegek, valamint civil függetlenfilmesek és diákok filmes seregszemléje, a III. Magyar Speciális Független Filmszemle.

A rendezvényre minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett 87 alkotás érkezett, amiből 74 film kerül vetítésre és értékelésre. A filmeket többségükben Magyarországról és a határon túlról küldték, de Törökországból és Szerbiából is került alkotás a versenyprogramba.

A Filmszemle fővédnöke dr. Kollarik Tamás Médiatanács-tag, a Magyar Média Mecenatúra Program koordinátora, aki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által felajánlott nagydíjakat adja át. A különleges program a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület és a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület együttműködésében kerül megrendezésre, melynek megvalósulását és díjazását a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatta.

A szervezők a két nap során minden érdeklődőt szeretettel látnak!

A belépés ingyenes!

Bővebb információ: www.msmke.net

Kiadó: Magyar Speciális Mozgókép Egyesület


(OS)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
J. S. Bach rajongott az orgonákért. Amikor eljátszotta legújabb műveit a hangszeren, hallgatósága mindig álmélkodva figyelte a mester virtuóz technikáját.
 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„A kételkedés a bölcsesség kezdete."
René Descartes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ