Új mozisorozat indul Budapest Boulevard Cinema címmel
Dátum: 2017. október 31., kedd, 21:50

Az ART+ mozik falai között tematikus vetítéssorozattal várják a filmrajongókat a Budapest Boulevard Cinema című új mozisorozat keretében.

A Budapest Rooftop Cinema és a Budapest Secret Cinema csapatának legújabb mozis vállalkozása november elejétől minden nap más tematikus vetítéssel várja a mozirajongókat. A Budapest Boulevard Cinema november 3-án az Arany Pálmára is jelölt magyar sikerfilm, a Jupiter holdja vetítésével veszi kezdetét - közölték a szervezők az MTI-vel.

Hétfőnként klasszikus vagy friss "kultfilmekkel" készülnek a szervezők, keddenként pedig a nyári Magyarok a háztetőn-sorozat folytatásaként, a Magyarok a földszinten című programra várják a magyar filmtörténet ikonikus és kultikus remekművei, valamint az elmúlt évek legnagyobb sikerei iránt érdeklődőket.

A kulturális ínyencségre vágyókat szerdánként várják az ART+ Cinemart-sorozattal, amelyben képzőművészeti és koncertfilmeket vetítenek, csütörtökönként pedig az ázsiai filmművészet legjava mutatkozik be Dél-Korea, Japán, Hongkong, Tajvan és India filmtermésén keresztül az Oriental Movie Club programjában.

Amíg a hétköznapok a klasszikusoké, a program szerkesztői a hétvégét a friss megjelenéseknek szentelik: a Premier Movie Day keretein belül nemcsak az elmúlt év sikereit nézhetik meg az érdeklődők, de a mozis bemutatókkal egy időben premierfilmek is érkeznek az Art+ mozikba.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
 
Aforizmák
„ Amikor egy kutya megugat egy árnyékot, tízezer kutya valósággá teszi azt."
Kínai közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ