Befejeződött Kocsis Ágnes új filmjének téli forgatása
Dátum: 2018. március 1., csütörtök, 6:16

Befejeződött Kocsis Ágnes Éden című új alkotásának téli forgatása - közölték az alkotók az MTI-vel szerdán.

A közlemény szerint Kocsis Ágnes, a Friss levegő és a Pál Adrienn írója és rendezője januárban kezdte forgatni új filmjét Lana Baric horvát színésznő, a játékfilmben először látható Daan Stuyven belga rockzenész és Bocskor Salló Lóránt (Szabadság, szerelem, Csak szex és más semmi) főszereplésével. A forgatás első, 32 napos szakasza a Mafilm fóti stúdiójában, valamint 30 budapesti helyszínen és Pécsett zajlott.

A magyar-román koprodukcióban, belga részvétellel készülő alkotás egy különös szerelmi történet, amelynek főszereplője egy harmincas évei végén járó nő, aki mindenre allergiás, ezért teljes elszigeteltségben él. Az Éden gyártását a Magyar Nemzeti Filmalap 440 millió forinttal támogatja.

Az Édenben szerepel többek között Török-Illyés Orsolya, Roberti Maja, Makranczi Zalán, Kistamás László, Gattyán Lili, Katona László, Kardos Róbert és Németh Gábor író is. A produkció operatőre Tóth Widamon Máté, vezető producere Berger József, a látványtervező Varga Judit és Vinnai Petra, a jelmezeket Kiss-Matyi Mónika tervezte.

A film forgatása májusban folytatódik Budapesten és vidéki helyszíneken. Az Éden a Mythberg Films gyártásában készül, és a tervek szerint 2019 második felében lesz látható a magyar mozikban a Mozinet forgalmazásban - olvasható a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Wagnert sokan bírálták, támadták életében. Egy ízben éppen társaság volt nála, amikor a postás egy levelet hozott. A zeneszerző felnyitotta, s a papírlapon mindössze egyetlen szó állt: „Hülye".
Aforizmák
„ Ha regényt akarok olvasni, írok egyet."
Benjamin Disraeli
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ