Novák Emil ügyvezető elnökként vezeti a Magyar Filmakadémiát
Dátum: 2018. március 8., csütörtök, 14:45

Novák Emil ügyvezető elnökként irányítja a Magyar Filmakadémiát április elejéig - közölte az egyesület szerdán az MTI-vel.

A filmakadémia február 24-én tartott rendkívüli közgyűlésén új alapszabályt fogadott el, és megszavazta az eddigi elnököt, Novák Emilt ügyvezető elnöknek. Novák Emil pozícióját az április elején tartandó küldöttgyűlésig viseli, amelyen a küldöttek az új alapszabályban foglaltak szerint 5 fős elnökséget választanak majd.

A közlemény szerint a testület emellett döntött a küldöttgyűlés résztvevőiről, illetve az új akadémiai tagságra jelentkezőkről.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
Aforizmák
„ Az igazak álma! Az igazaknak nem volna szabad aludniuk."
Jules Renard
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ